Projekte

Mireserdhet ne faqen e video-ve per Projekte Shkollore , ju mund ti shkarkoni projektet tona me ane te IDM-se.

1.”Klikoni ne Linkun e meposhtem per te shkarkuar “Tabelen e Derivateve”
Tabela e Derivateve

Per te realizuar nje Slideshow sic e keni te demostruar ne linkun e meposhtem na dergoni nje “Inbox” ne e-mail-in devil_broly@shqiptar.eu
2.”Vizatimet e Bdperfect Slideshow”

>http://images.travelpod.com/bin/tripwow/flash/tripwow.swf<

http://images.travelpod.com/bin/tripwow/flash/tripwow.swf

Vizatime e Bdperfect (2) Slideshow: Brolin’s trip from Tirana, Albania to Durres was created by TripAdvisor. See another Durres slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.

3.”Misteret e Trekendeshit te Bermundes”

4.”Zbatime te koncepteve te Matematikes ne Jeten e Perditshme”

5.”Nje fjalim i dhene nga Adolf Hitler , perkthyer ne Shqip nga BDperfect Computers”

6.”Historia e Qemal Mustafa Ataturk , babai i Turqise”

7.”Nje permbledhje e te gjithe trupave gjeometrike, si ne plan ashtu dhe ne hapsire”

8.”Ndotja Akustike ne Tirane, Ju lutemi te behemi me te ndergjegjshem ne ate c’fare bejm”

9.”Personazhet Mitologjike Shqiptar”

10.”Siperfaqja dhe Vellimi i Konit ne Gjeometri”

11.”Mesoni per 14 pikat e Presidentit Willson” 

Advertisements