Filma

“Kjo Faqe eshte akoma e paperfunduar”

“Yong Adult”

Menjëherë pas divorcit të saj, një shkrimtar I fiksuar kthehet në shtëpinë e saj në qytetin e vogël Minesota, në kërkim për të rindezur një romancë me ish-të dashurine e saj, i cili tani është i martuar për fat të mirë dhe ka një vajzë të porsalindur.

Linku per ta pare online –> http://www.shikofilmaonline.com/?review=young-adult-2011

Linku i Shkarkimit –> http://www.4shared.com/rar/pBJd5Wo6/Young_Adult_AL_ShikoFilmaOnlin.html

“Primal”

Anja dhe pesë miq studentë të antropologjisë bashkohen Dace në një udhëtim për të studiuar pikturat e lashta shkëmbore më të largëta. Eksitimi i tyre zhduket Kur Mel bëhet i dobët zhytet në një kllapi pas një zhytje.

Linku per ta pare online –> http://www.shikofilmaonline.com/?review=primal-2010

Linku i Shkarkimit –> http://www.4shared.com/rar/DkAf-wDB/Primal_ALShikoFilmaOnlinecom.html

“Troja”

Një legjend mbi një luftë që u zhvillua për hirë të dashuris kur helena e Spartës iku me Paridin e trojës, gjithmonë luftrat bëheshin për tokë për sundim, por kësoj here u bë luftë për dashuri.

Linku per ta pare online –> http://www.shikofilmaonline.com/?review=troy-2004

Linku i Shkarkimit  –> http://www.4shared.com/rar/aVIn92aB/Troy_AL_ShikoFilmaOnlinecom.html

“Contraband”

Kris Farandei, një ish trafikant punon si instalues alarmi, por ka dhe probleme serioze ekonomike. Kur Adi, kunati i tij humb mallin në një trafikim që po kryente dhe i duhet që të paguajë 700.000 dollarë ose përndryshe do i kete punët keq, Kris detyrohet tu kthehet punëve të jashtëligjshme. Ata shkojnë në Panama me një anije tregtare për të sjellë para të fallsifikuara që të siguronin paratë që Adi ka borgj, por gjithçka nuk shkon ashtu si e kishin menduar në fillim…

Linku per ta pare online  –> http://www.shikofilmaonline.com/?review=contraband-2012

Linku i Shkarkimit –> http://www.4shared.com/rar/OeoZhk9n/Contraband_AL_ShikoFilmaOnline.html

“War Horse”

Albert listohet ne sherbimin në Luftës së Parë Botërore, pasi kali i tij i dashur, Joey, është shitur te nje kalorësi.

Linku per ta pare online –> http://www.shikofilmaonline.com/?review=war-horse-2011

Linku i Shkarkimit  –> http://www.4shared.com/rar/gGu7toYq/War_Horse_AL_ShikoFilmaOnlinec.html

“Wall Street : Money Never Sleep”

Për të rrëzuar një ekzekutiv të pamëshirshëm të financave, një tregtar i ri pajtohet me propozimin e një legjende të turpëruar të Wall Street një këmbim që burri të bashkohet me vajzën e tij, të fejuarën e tregtarit!

Linku per ta pare online  –> http://www.shikofilmaonline.com/?review=wall-street-money-never-sleeps-2010

Linku i Shkarkimit –> http://www.4shared.com/rar/gnXf-DJl/Wall_Street_Money_Never_Sleeps.html

“The Holding”

Një triller që të bënë të të ndalojë zemra. Filmi është zhvilluar në një fermë Të izoluar, në një distrikt të Anglisë

Linku per ta pare online –> http://www.shikofilmaonline.com/?review=the-holding-2011

Linku i Shkarkimit –>http://www.4shared.com/rar/ot-1q8nW/The_Holding_AL_ShikoFilmaOnlin.html

“Miss Bala”

Historia e një gruaje të re për të realizuar ëndrrën e saj për të bërë një garë bukurie mbretërore në Meksikë, dominuar nga krimi i organizuar.

Linku per ta pare Online –> http://www.shikofilmaonline.com/?review=miss-bala-2011

Linku i Shkarkimit –> http://www.4shared.com/rar/ZSONWooy/Miss_Bala_AL_ShikoFilmaOnlinec.html

“Sket”

Kur një grua e re është sulmuar mizorisht dhe pa dallim nga një bande famëkeqe e udhëhequr nga i dhunshmi Trei, motra e saj 16 vjeçare Kajla dëshiron hakmarrje dhe nuk do të ndalet nga asgjë për ta marrë atë, edhe nëse kjo do të thotë se do të bashkohet me një bandë rivale e udhëhequr nga një vajzë e paqëndrueshme dhe e dëmtuar nga njeriu i urryer Daniele.

Linku per ta pare Online –> http://www.shikofilmaonline.com/?review=sket-2011

Linku i Shkarkimit –> http://www.4shared.com/rar/tbawhU7n/Sket_AL_ShikoFilmaOnlinecom.html

“Shelter ( II )”

Një femër psiki­a­tre e mjekë­sisë ligjore zbu­lon që të shumtët per­son­alitete te pacien­teve të saj janë vik­tima vrasëse. Ajo do të duhet të gjejë se çfarë po ndodh para se koha e saj të ket mbaruar.

Linku per ta pare online  –> http://www.shikofilmaonline.com/?review=shelter-ii-2010

Linku i Shkarkimit –> http://www.4shared.com/rar/MyzCo8RV/Shelter_AL_ShikoFilmaOnlinecom.html

“The Darkest Hour”

Pas një katastrofe globale të pashpjegueshme, pajisjet elektronike ndërpresin punën në të gjitha anët e botës. Një ekip amerikanë dhe britanikë, të cilët kanë vizituar Moskën, janë bllokuar në qytet.Rrëmujë e vërtetë fillon kur një forcë e panjohur fillon të ndjekë turmat njerëzore. Anëtarët e Ekipit të gjejnë strehë nën tokë dhe të përpiqen të mbijetojnë me çdo mjet.

Linku per ta pare online –> http://www.shikofilmaonline.com/?review=the-darkest-hour-2011

Linku i Shkarkimit –> http://www.4shared.com/rar/1EIQ_U_B/The_Darkest_hour_AL_ShikoFilma.html

“[Rec]2”

Aksioni vazhdon nga [Rec], me oficer mjekësor dhe një ekip të SWAT, të pajisur me video kamera janë dërguar në një banesë të mbyllura për ta kontrolluar situatën.

Linku per ta pare online –> http://www.shikofilmaonline.com/?review=rec-%C2%B2-2009

Linku i Shkarkimit –> http://www.4shared.com/rar/9RHFjRCE/Rec_2_AL_ShikoFilmaOnlinecom.html

“In the Land of Blood and Honey”

Gjatë luftës në Bosnjë, Danieli, një ushtar që lufton për serbët. ri’takon Ajlën e cila është një Boshnjake që tani është e burgosur në kampin që ai komandon. Lidhja e tyre dikur premtuese është bërë e paqartë si dhe motivet e tyre kanë ndryshuar.

Linku per ta pare online –> http://www.shikofilmaonline.com/?review=in-the-land-of-blood-and-honey-2011

Linku i Shkarkimit –> http://www.4shared.com/rar/fnNc-wNB/In_the_Land_of_Blood_and_Honey.html

“Our Day Will Come”

Një super film i kinemasë franceze vjen për të gjithë adhuruesit e dramës dhe thrillerit.

Linku per ta pare Online –> http://www.shikofilmaonline.com/?review=our-day-will-come-2010

Linku i Shkarkimit     –> http://www.4shared.com/rar/0dF2Wwqy/Our_Day_Will_Come_AL_ShikoFilm.html

 

Advertisements